Noudatamme toiminnassamme ympäristöystävällisiä toimintatapoja. Meille työn laatu ja nopea palvelu ovat tärkeitä.

Yhteystiedot

Automaalaamo

Palvelemme asiakkaitamme kaikissa automaalaukseen liittyvssä asioissa. Ammattitaitoinen henkilökunta ja asianmukaiset tuotteet takaavat virheettömän lopputuloksen. Autojen maalauspalvelut hoidamme omassa laadukkaassa maalaamossamme. Maalaamossamme on modernit maalaus- ja kuivauskammiot. Käyttämämme maalaustekniikka edustaa pitkälle kehittettyä työturvallisuutta ja ympäristöystävällisyyttä.

Autojen värisävyt ovat harvemmin identtiset, vaikka kyseessä olisikin tehtaalta tullut saman värinen auto. Tästä syystä autosta ei välttämättä voi vaihtaa koriosia, kuten puskureita tai ovia päikseen, vaan vaihto-osatkin pitää maalata, jotta sävyt saadaan täsmälleen samanlaisiksi.

Laadukkaat tuotteet ja laaja sävyvalikoima varmistavat onnistuneen lopputuloksen

Käytämme maalaamolla laadukkaita ja ympäristöystävällisiä vesiohenteisia tuotteita pohjasta pintaan. Korkeatasoisten maalien ja työvälineiden lisäksi työmme laadusta vastaavat kokeneet ja luotettavat automaalarit.

Toteutamme virheettömällä lopputuloksella:

  • Ruostevaurioiden korjaukset ja paikkamaalaukset
  • Korin osien maalaustyöt
  • Ylimaalaukset henkilö- ja pakettiautoihin

Kolarikorjaus

Suoritamme vahinkotarkastukset ja korjauskustannus arviot uudella Cabas laskentaohjelmalla kaikille vakuutusyhtiöille. Kolarikorjaamon ja maalaamon nykyaikaiset laitteet ja maalauskammiot takaavat luotettavan, asiantuntevan ja laadukkaan lopputuloksen kaikissa korinkorjaus- ja maalaustöissä ilman kompromisseja.

Korinoikaisut  suoritetaan  Autorobot- korin oikaisupenkissä ja mittatarkkuus varmistetaan 2/3 d  mitta laitteistolla. Vaativimmatkin kolarivauriot  saadaan  uudenveroisiksi sekä kestävyydeltään, että ulkonäöltään auton valmistajien korjausohjeita noudattaen.

Kauttamme kaikki kolarikorjausalan työt. Saat täyden palvelun kokonaisuuden vauriokuvauksesta aina virheettömään lopputulokseen.

Peltityöt

Teemme myös kaikki peltityöt kaikenlaisiin ajoneuvoihin. Yleensä peltivauriot ovat luonteeltaan kosmeettisia, mutta ne heikentävät auton jälleenmyyntiarvoa. Korjaamattomana ne altistavat auton pinnan esimerkiksi ruostumiselle. Suoristamme lommolle menneet pellit, hiomme vauriokohdat ja tasoitamme epätasaiset kohdat. Vauriokohta maalataan lopuksi entiseen loistoonsa.

Tuulilasin vaihdot

Teemme tuulilasin vaihdot kilpailukykyseen hintaan. Palvelemme sinua kaikissa autolaseihin liittyvissä asioissa. Asennamme ammattitaidolla autonlasit kaikkiin henkilö- ja pakettiautoihin. Muista, että ”Hyväkuntoinen tuulilasi varmistaa esteettömän näkyvyyden ja on näin myös merkittävä turvallisuustekijä”.

Vaihdamme tuulilasit, sivulasit ja takalasit pääsääntöisesti vauriokorjauksen yhteydessä. Temme myös pelkät lasinvaihdot pitkäaikaisella kokemuksella laadukkaasti.

Muoviosien korjaus ja maalaus

Teemme myös autojen muoviosiin korjauksia ja maalauksia. Muovikorjaukset tehdään pääsääntöisesti hitsaamalla ja erilaisilla liimaus/niittaustekniikoilla tai niiden yhdistelmillä.

Oikein tehdyn muovikorjauksen tuloksena auton muoviosa on yhtä vahva kuin alkuperäinen. Monesti autoissa on isot muovipuskurit edessä ja takana. Lisäksi etulokasuojat tehdään usein muovista. Tekniikka on ottanut tällä alalla edistysaskelia ja siksi korjaaminen tulee monesti edullisemmaksi kuin uuden osan ostaminen.

Maalaamme myös pelkkiä osia sekä muita kappaleita. Esimerkkeinä konepellin maalaus, puskureiden maalaus ja muovikorjaukset sekä paikkamaalaukset.

Parhaat materiaalit

Käytämme automaalauksissa samoja vesiohenteisia maaleja, joita autovalmistajatkin käyttävät. Erityisenä etuna vesiohenteisissa maaleissa on niiden myrkyttömyys. Käytämme vain korkealaatuisia ympäristöystävällisiä automaaleja sekä lakkoja.

Tilaa korjauskustannuslaskelma